Webbinar om återbruk i byggnader

Varmt välkommen att anmäla dig till i AFRYs kunskapshöjande och kostnadsfria webbinar. I webbinariet talar vi om cirkulär ekonomi och återbruksinventeringar i byggnader. Vilka fördelar finns det med återbruk? Varför bör vi arbeta med återbruk? Hur går det till? Detta är några frågor du kommer få svar på. AFRYs experter kommer också att delge sina erfarenheter kring återbruk i byggnader.

Datum: 17:e februari 2021
Tid: 13.15 –  14.15
Plats: Digitalt

Webbinariet är kostnadsfritt.

Webbinariet kommer att genomföras 100% live, vi räknar med att hålla på ca 1 timme med tid för frågor på slutet. Har du några frågor redan nu eller vill delge oss några ord om vad du är mest nyfiken på så får du gärna sända oss ett mail till malin.boldrup@afry.com.

Malin Boldrup

Malin har arbetat på AFRY sedan 2017 och arbetar med underhållsplanering som fokusområde men genomför också miljö- och återbruksinventeringar. Malin har en gedigen kunskap av inventeringar i byggnader med stor variation på ålder och skick.

Anna-Karin Jönbrink

Anna-Karin har erfarenhet av att integrera ekodesign, energieffektivitet och hållbarhet i företag i 20 år, på senare år med fokus på  cirkulär ekonomi. Anna-Karins kunskaper och praktiska erfarenhet ligger i forskningens framkant, hon har projektlett forsknings- och implementeringsprojekt inom ekodesign, energieffektivitet, policy och  cirkulär ekonomi, anlitats som kursledare och föreläsare av både företag och akademi samt expert i media.