VARMT VÄLKOMMEN!
 
Starta här!
Din första tid
AFRY
Kontakt
Starta här!

Starten på någonting nytt!

Varmt välkommen till AFRY! Vi är väldigt glada över att få bli din nästa arbetsgivare. Här hittar du inspiration och information som en mjukstart innan din riktiga introduktion börjar.

Om du inte önskar påbörja din introduktion innan du börjar så är det inga problem. Du kan naturligtvis vänta till din första arbetsdag. Annars är du välkommen att börja med att ta del av delen ’Lär känna AFRY’ som du når från startsidan. Ha ett par hörlurar redo då vi gärna sprider vårt budskap via film.  

LinkedIn

Följ oss gärna redan nu på LinkedIn. Vi hoppas att våra inlägg och berättelser ska intressera dig så mycket att du vill dela vidare i dina nätverk.  

Kontakt

HR
Om du har frågor kring din anställning, kollektivavtal eller liknande så kan ofta HR-avdelningen ge svar och vägledning. Varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor: hrcenter@afry.com (återkoppling inom 24 timmar) eller +46 10 505 04 10 (9-16)

IT
Om du har IT-relaterade frågor är du varmt välkommen att kontakta ServiceDesk: servicedesk.tieto@afry.com eller +46 10 505 17 11. Är det viktigt? Ring!

AFRY

Vi skapar hållbara teknik- och designlösningar

AFRY är ett internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi hjälper våra kunder att utvecklas inom hållbarhet och digitalisering. ​

Vi är 16 000 hängivna experter inom områdena infrastruktur, industri och energi, som arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer.​

Det finns en morgondag
Det är dags att agera! Klimatfrågan kräver att vi tänker om kring hur vi lever, arbetar, äter, förflyttar oss och hur vi skapar energi. Hållbar utveckling kräver en helhetssyn och genom att samarbeta med våra kunder och partners tillhandahåller vi hållbara lösningar baserade på vår djupa kunskap inom infrastruktur, industri och energi. Ta gärna del av våra Sustainable stories där vi berättar mer om vårt fokus på hållbarhet.

Ledarskap
Våra medarbetare är nyckeln till vår framgång och för att få fram det bästa i oss alla har vi ett starkt fokus på ledarskap. Titta gärna på denna film, där vi berättar om vår syn på ledarskap.

Vision och värdegrund
Vi har engelska som koncernspråk och denna del uttrycks bäst på just engelska: ”Our vision is to provide leading solutions for generations to come and our core standing point is to be brave and confident enough to do what you believe in.”

Våra värderingar
Våra medarbetare är anledningen till våra stora framgångar. Vi samlas kring våra kärnvärden och vi hoppas att de kommer betyda lika mycket för dig som för oss.

MODIG - Vi tänker större och utanför ramarna för att öka värdet och göra skillnad. Vi utmanar varandra, fattar modiga beslut och tar alltid ställning för det vi tror på.

HÄNGIVEN - Vi har en unik blandning av kompetenser och är alla passionerade inom våra områden. Vi delar med oss av vår kunskap för att göra skillnad och drivs av vår nyfikenhet för att växa och lära oss mer.

LAGSPELARE - Vi samarbetar för att ta vara på nya möjligheter. Vi tror att mångfald ger styrka, och vi utmanar, stöttar och tar fram det bästa i varandra.

AFRY och Gapminder i samarbete för en faktabaserad världsbild
AFRY har ingått ett långsiktigt samarbete med Stiftelsen Gapminder för att kartlägga, synliggöra och motarbeta okunskap. Som en del i arbetet ska ett nytt kunskapstest med faktafrågor inom FN:s globala mål för hållbar utveckling tas fram där AFRY bland annat bidrar med faktagranskning och expertrådgivning.

”Världsläget det senaste halvåret har tydligt visat hur viktigt det är att vi har rätt kunskap när vi fattar beslut – och behovet av en faktabaserad världsbild är större nu än någonsin. Men att fatta rätt beslut handlar också om att visa mod exempelvis genom att fortsatt arbeta för en hållbar utveckling också i tider som dessa när allt ställs på sin spets”. Jonas Gustavsson, vd AFRY.

Mångfald hos AFRY
Mångfald skapar engagemang, sammanhållning och dynamik. Detta leder till en bättre arbetsmiljö, energi och glädje. Mångfald handlar även om vår lönsamhet och hur vi ska lösa vår kompetensförsörjning. Detta är bakgrunden till vår företagskultur, där mångfald är central.
Vi arbetar aktivt med att attrahera medarbetare med olika bakgrund till oss som företag. Förutom att mångfald och inkludering är en central del av våra rekryteringsprocesser, har vi också två Inclusion & Diversity Managers med ett uppdrag att öka mångfalden hos AFRY.

 “I am so proud of being part of a company that has such an honest and deep understanding of the power of diversity – and the willingness to walk the extra mile.”
Sofia Klingberg, Inclusion & Diversity Manager at AFRY

Din första tid

Vi hoppas att du har höga förväntningar på din introduktion. Det har nämligen vi! 

Din första dag kommer du få tillgång till AFRY Onboardingportal där vi har samlat information och e-learnings för dig som ny. Här finns även en checklista som vi önskar att du går igenom under din första tid. Du kommer nå portalen i vår förmånsportal Advantage You via intranätet* eller via appen ”Benify Sweden” som du hittar i AppStore, Google Play, eller Windows Phone Store.

Vi vill gärna passa på att uppmuntra dig att delta vid någon Club AFRY aktivitet. Det är både roligt och ett väldigt bra sätt att nätverka inom vår stora organisation.